Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie?

Vul het contact formulier in!

Email: info@loveindeen.com
Adres: Love in Deen
   Westerstraat 10 A4746
   3016 DH Rotterdam
  
KvK: 90566599
BTW: NL865365374B01
IBAN: NL53 KNAB 0609 2740 90

  Persoonsgegevens


  Contactgegevens


  Bericht/vraag

  Veel gestelde vragen

  Love in Deen is het ideale platform voor moslims die serieus op zoek zijn naar een partner, ongeacht afkomst of stroming binnen de islam. Bij Love in Deen draait het allemaal om gedeelde waarden en normen, die de basis vormen voor een succesvol huwelijk. Het platform biedt een veilige en betrouwbare omgeving aan voor mensen van alle leeftijden en ondersteunt je bij elke stap van je zoektocht naar een levenspartner. Meld je aan en ontmoet jouw ideale partner vandaag nog!

  Bij Love in Deen geloven we in het efficiënt matchen van partners en willen we voorkomen dat je eindeloos door profielen moet scrollen zonder enige overeenkomsten te vinden. Ons doel is om maandelijks de best mogelijke match voor te stellen, zodat je snel en gemakkelijk de juiste persoon vindt die jouw waarden en overtuigingen deelt. Mocht je geen profiel hebben ontvangen, dan kun je erop vertrouwen dat ons matchingsysteem alleen relevante en geschikte profielen selecteert op basis van gedeelde waarden en normen.

  Bij Love in Deen zijn we van mening dat uiterlijk belangrijk kan zijn voor de aantrekkingskracht, maar niet de doorslaggevende factor is voor een succesvol huwelijk. We zijn ervan overtuigd, dat een huwelijk dat is gebaseerd op gedeelde waarden en normen, veel meer kans heeft om succesvol te zijn dan een huwelijk dat alleen op uiterlijk is gebaseerd. Ons matchingsysteem is daarom gericht op het vinden van de perfecte match op basis van gedeelde overtuigingen en waarden, zodat je de juiste persoon vindt voor een gelukkig en succesvol huwelijk.

  Als je contact wilt opnemen met Love in Deen, kun je ons een e-mail sturen op info@loveindeen.com. Je kunt ons ook bereiken via ons contactformulier op onze website. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren op alle vragen en opmerkingen.

  Allah Oualem (Allah weet het beste). Allah heeft jouw partner al voorbestemd. Wij hebben als doel om een middel te zijn om je te helpen een vrome huwelijkspartner te vinden. We kunnen echter geen enkele garantie geven. Moge Allah jou helpen bij het vinden van een huwelijkspartner.

  Bij het ontwikkelen van Love in Deen lag onze focus op het creëren van een gebruiksvriendelijk platform zonder het gebruik van foto’s en het eindeloos navigeren door profielen. We hebben uitvoerig overleg gevoerd met diverse imams en geleerden, wat een verscheidenheid aan reacties heeft opgeleverd. Over het algemeen werd positief gereageerd op de inhoud en de intentie van de website. Een kanttekening werd gemaakt over het gebruik van foto’s op de website, met name de foto van de vrouw zonder hijaab.

  Onze benadering over het gebruik van foto’s op de website is om een neutraal platform te zijn dat een divers publiek aanspreekt, waarbij wij geen mening innemen over de intentie van de vrouw zonder hijaab.

  Daarnaast hebben wij de vraag gesteld over moslims die online met elkaar communiceren. Zolang dit respectvol gebeurt, zien zij hiervoor geen bezwaar. Voor eventuele ontmoetingen, wordt het meenemen van een mahram verplicht. We kunnen echter geen dwingende voorschriften opleggen, hooguit deze adviseren.

  Daarnaast kwam de vraag naar voren of wij als wali kunnen optreden. Helaas kunnen wij deze rol niet innemen maar hopen deze mogelijkheid in de toekomst te kunnen aanbieden. Voor nu adviseren wij onze zusters en broeders om dit via een islamitische stichting of imam te regelen.

  Onze ultieme doelstelling is om broeders en zusters te ondersteunen bij het vinden van een huwelijkspartner met dezelfde levensvisie. Op onze website zijn alle broeders en zusters welkom. Onze zusters kunnen een avatar kiezen met of zonder hijaab. Naast de hijaab kunnen zusters ook kiezen voor avatar met niqaab als profielfoto.

  Wij streven ernaar om een inclusieve omgeving te zijn waar iedereen zich kan aanmelden om de zoektocht naar een succesvolle huwelijkspartner te kunnen starten. Moge Allah ons hierin leiden en ondersteunen om sabab te zijn.

  Bij Love in Deen begrijpen we hoe belangrijk het is voor ongehuwden, gescheiden moslims en weduwen/weduwnaars met of zonder kinderen, om een levenspartner te vinden. Daarom hebben we ons platform speciaal ontworpen voor deze doelgroep en bieden we een veilige omgeving aan voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Hoewel de islam onder bepaalde voorwaarden het huwelijk tussen een man en meerdere vrouwen toestaat, houden wij ons aan de Europese wetgeving en richten wij ons op alleenstaande moslims die op zoek zijn naar een huwelijk.

  Bij Love in Deen onderscheiden we ons van datingsites door ons te richten op gedeelde waarden en normen in plaats van oppervlakkige kenmerken. Onze visie is het vinden van de juiste match voor onze leden op basis van diepgaande compatibiliteit, wat essentieel is voor een succesvol huwelijk. We bieden een veilige en betrouwbare omgeving waarin je de juiste persoon kunt vinden zonder compromissen te hoeven sluiten met jouw geloof en waarden. Bij ons kan je erop vertrouwen dat je beschermd bent tegen wantrouwen tijdens je zoektocht naar de perfecte levenspartner.

  Bij Love in Deen staan veiligheid en privacy hoog in het vaandel. We accepteren alleen serieuze profielen en moedigen onze leden aan om ongewenst gedrag te melden. Jouw gegevens worden beschermd en verwerkt volgens de AVG, dus je privacy is bij ons in goede handen. Onze privacyverklaring beschrijft ons beleid en de bewaartermijn van je gegevens.

  Bij Love in Deen geloven we dat de zoektocht naar de juiste levenspartner geen grenzen kent. Daarom is ons platform beschikbaar voor iedereen, waar je ook ter wereld woont. Op dit moment is onze website alleen beschikbaar in het Nederlands, maar we werken hard aan meertalige ondersteuning om het voor onze leden wereldwijd nog gemakkelijker te maken om de juiste huwelijkspartner te vinden.

  Allereerst willen we benadrukken dat we juist achter de traditionele manier van trouwen via ouders of familieleden staan en geloven dat zij de juiste intenties hebben bij het zoeken naar een huwelijkspartner. Echter, in de moderne tijd zien we dat de rol van ouders en familieleden vaak verandert of zelfs afneemt als het gaat om het vinden van een geschikte partner. Om deze reden bieden wij een alternatief aan, een islamitisch verantwoorde manier om een huwelijkspartner te vinden. We begrijpen dat er situaties zijn waarin ouders en familieleden mogelijk minder betrokken zijn of waarin individuen graag zelf meer controle willen hebben over hun partnerkeuze. Daarom willen wij een platform bieden waarin mensen serieuze en oprecht geïnteresseerde moslims kunnen ontmoeten, die dezelfde normen, waarden en religieuze overtuigingen delen. Ons doel is niet om de oude manier van trouwen te vervangen, maar om aanvullende mogelijkheden te bieden voor diegenen die behoefte hebben aan een bredere zoektocht naar een partner binnen de grenzen van de islam. We hopen hiermee een positieve bijdrage te leveren aan het vinden van een geschikte huwelijkspartner, terwijl we de islamitische waarden en principes in acht nemen.

  We hebben bewust gekozen voor een karakteristiek prijsbeleid. De keuze om onze website als betaalde dienst aan te bieden, is gebaseerd op een aantal factoren. Het opzetten, onderhouden en uitbreiden van een kwalitatieve online-omgeving vereist aanzienlijke financiële middelen. Elk aspect van het proces, van ontwikkeling tot optimalisatie, brengt kosten met zich mee die nodig zijn voor een krachtige en effectieve gebruikerservaring.

  We streven ernaar om alleen serieuze broeders en zusters aan te trekken die daadwerkelijk op zoek zijn naar een levenspartner. Door een bescheiden investering te vragen, creëren we een omgeving waarin gebruikers zich serieus inzetten voor hun zoektocht, en waarin we de beste kansen bieden voor duurzame verbindingen.