Over Love in Deen

Hoe werkt Love in Deen

Ben je moslim en op zoek naar een betrouwbare en veilige manier om een levenspartner te vinden die jouw visie, normen en waarden deelt? Dan ben je bij Love in Deen aan het juiste adres! Onze unieke matchmaker voor moslims biedt een uitgebreide vragenlijst en geautomatiseerd matchingalgoritme, waarmee we de beste profielmatch aan jou voorstellen. Zo bespaar je tijd en hoef je niet doelloos door profielen te scrollen.

Meer dan alleen een foto en een beschrijving
Bij Love in Deen geloven we dat het vinden van de juiste levenspartner meer vereist dan alleen een foto en een korte beschrijving. Daarom werken wij met avatars die je zelf samenstelt en je vertegenwoordigt om zo je privacy te waarborgen. Ons geavanceerd matchingsysteem werkt verdiepend en analyseert zowel algemene als specifieke informatie over religie, traditie, cultuur, familie, karaktereigenschappen, interesses, kijk op het leven, financiële positie, huisregels, opvoeding, ontspanning en gezondheid.

Op basis hiervan garanderen wij dat onze leden alleen aan geschikte partners worden voorgesteld.

Vind op een doelgerichte en respectvolle manier de perfecte match met Love in Deen

Ons matchingalgoritme berekent de percentages van de overeenkomsten tussen jou en de potentiële matches. Je kunt direct contact opnemen met de persoon via ons platform, op eigen tempo elkaar leren kennen en je persoonlijk profiel tijdelijk niet beschikbaar stellen als je dat wenst. Als je niet geïnteresseerd bent, kun je de persoon eenvoudig afwijzen. We raden je aan om op een gerichte en respectvolle manier met elkaar contact te leggen en adviseren bij een eventuele ontmoeting een mahram mee te nemen.

OVER LOVE IN DEEN

Jouw persoonlijke pagina

Op jouw persoonlijke pagina bij Love in Deen heb je volledige controle over jouw zoektocht naar de perfecte match. Je hebt een overzicht van al jouw relevante gegevens en persoonlijke score en je kan bepaalde informatie aanpassen om jouw profiel te optimaliseren. Ook heb je overzicht over al jouw voorgestelde matches, geblokkeerde matches en berichten. Indien gewenst kan je jouw profiel tijdelijk niet beschikbaar stellen voor matches. Zo kan je op jouw eigen tempo een voorgestelde match beter leren kennen. Met Love in Deen heb jij de touwtjes in handen.

OVER LOVE IN DEEN

Ons systeem weert oplichters

Bij Love in Deen begrijpen we dat het vinden van de juiste levenspartner een persoonlijke aangelegenheid is. Daarom bieden wij onze leden een veilige en betrouwbare omgeving aan om dit proces zorgeloos te kunnen doorlopen. Privacy is voor ons van groot belang, daarom werken we niet met profielfoto’s en voldoen we aan de wetgeving rondom persoonsgegevens (AVG).
Ons geavanceerd verificatiesysteem filtert enkel serieuze en oprechte profielen, ongewenste profielen worden direct verwijderd. Bij Love in Deen nemen we klachten over respectloos en ongepast gedrag zeer serieus, daarom bieden we onze leden ook de mogelijkheid om dit bij ons te melden. Na grondige beoordeling zullen we de desbetreffende persoon blokkeren om zo de veiligheid en de privacy van onze leden te waarborgen.
We adviseren je ook om oplettend te zijn en vragen je buiten het platform altijd verantwoord en respectvol met elkaar om te gaan. Moge Allah jou leiden naar de vrome levenspartner.
OVER LOVE IN DEEN

Meld je aan en ontdek de voordelen!

Ben jij klaar om de stap te zetten naar het vinden van jouw levenspartner?

Serieuze mensen die op zoek zijn naar een huwelijkspartner

Onze leden nemen het huwelijk serieus en zijn op zoek naar een levenslange verbintenis. Daarom vragen wij je om onze vragenlijst naar waarheid in te vullen en dichtbij jezelf te blijven.

Daria Zia

Laat het vinden van jouw levenspartner aan ons over.

Op basis van jouw criteria zal ons geavanceerd matchingssysteem profielen selecteren die bij jou passen. Zo bespaar je tijd en energie in jouw zoektocht naar een levenslange verbintenis.

Zarif Ghazal

Bekijk potentiële matches en kies met welke match je contact wilt opnemen.

Daarnaast is het mogelijk om je profiel tijdelijk te pauzeren. Zo ontvang je tijdelijk geen matches zodat je een voorgestelde match beter kan leren kennen.

Abbas Haider

Jouw persoonlijke pagina is gemakkelijk en overzichtelijk.

Bekijk moeiteloos je persoonlijke informatie in een duidelijk overzicht. Raadpleeg gemakkelijk de scores en overeenkomsten van voorgestelde profielen, blader door al je inkomende en uitgaande berichten en bekijk wie je geblokkeerd hebt.

Gebaseerd op de wetenschap

Vind je perfecte match

Islamitisch verantwoord

Beveiligde persoonsgegevens