OVER LOVE IN DEEN

De beste matchmaker voor moslims

Bij “Love in Deen” begrijpen we, als ervaren team van moslims, de uitdagingen die komen kijken bij het vinden van een geschikte levenspartner. Vroeger was het de taak van de ouders of de familie om de “perfecte” match te vinden, maar tegenwoordig komt deze verantwoordelijkheid steeds vaker bij de singles zelf te liggen. Daarom willen wij de traditionele wijsheid en werkwijze van onze ouders voortzetten en jou begeleiden in de zoektocht naar jouw lot (el mektoub).

Onze geavanceerde matchingtechnologie stelt ons in staat om de gegevens van onze leden binnen de regels van de islam te koppelen en zo de perfecte match te vinden.

Wij zijn de enige matchmaker die deze dienst op deze wijze aanbiedt en we zijn er trots op om onze leden te helpen om hun soulmate te vinden.

Kies voor “Love in Deen” en vind de huwelijkspartner van jouw leven binnen de grenzen van de islam. Wij helpen jou om de persoon te vinden die jouw levensvisie deelt en bij je past. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het vinden van de ware liefde in deen.

Ervaringen van
onze members

 

Gebaseerd op de wetenschap

Vind je perfecte match

Islamitisch verantwoord

Beveiligde persoonsgegevens